Nuri Özaltın 75. Yıl Ortaokulu

Belgegeçer : 0
WEB http://arhavinuriozaltinoo.meb.k12.tr
Adres : Kavak Köyü/Arhavi
VİZYON : Eğitim teknolojileri ile donatılmış, yeteneklerini iyi kullanabilen, öğrenmeyi temel gereksinim sayan bireyler yetiştiren bir eğitim kurumunda, mükemmellik anlayışıyla, sürekli değişimi ve gelişimi benimseyerek eğitim hizmetinin yürütüldüğü bir ortamda, bilim ve kültür merkezi olmaktır.
MİSYON : Milli eğitim temel kanunumuzda belirtildiği genel amaçlar doğrultusunda , Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı , Türk insanının insani ve kültürel değerlerini benimseyip koruyan , geliştirilen, yaşamı seven , katılımcı, yaratıcı , insan haklarına ve Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen , bunları davranış haline getirip ,kendini yenileyen , güvenli ve mutlu bireylerin yetiştirildiği eğitim kurumu olmaktır.
BAŞARILAR : 100 Temel Eser kitap okuma yarışması ilçe birinciliği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı şiir yarışması ilçe birinciliği, İstiklal Marşı güzel okuma yarışması ilçe birincilği, İŞKUR resim yarışması il birinciliği, Turizm haftası konulu kompozisyon yarışması ilçe birinciliği, Polis haftası resim yarışması ilçe birinciliği, 23 Nisan konulu şiir yarışması ilçe birinciliği.
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 1
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Normal
Kantin: 1
Yemekhane : 1
Revir : 0
Saatler : 08:30-15:10
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Pansiyon :
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Belli aralıklarla ulaşım şehir içi ve köy dolmuşları ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz , Kavak Köyü 4 yol kavşağı üzerinde bulunmaktadır.Okulumuzun etrafı çay ve fındık bahçeleri ile çevrilidir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezine 5,5 km , il merkezine ise 80 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :